- تاریخ ایجاد صفحه : access deny
- تاریخ ویرایش صفحه : access deny
با هدف معرفی جایگاه آموزش های مهارتی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد با فرماندار شهرستان چرام دیدار و گفتگو کرد.
|
|
---|---|
وی ضمن بیان رسالت های جدید حوزه مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیان داشت:نیاز سنجی آموزش های فنی و حرفه ای،مشتری مداری با توجه به پتانسیل هر شهرستان خواهان همکاری مسئولین و شرکای اجتماعی در زمینه اجرای آموزش های هدفمند و مؤثر که منجر به اشتغال پایدار می شود، هستیم.
هدایت گفت:آموزش های مهارتی چندین هدف که شامل صنعت،کشاورزی،روستایی و عشایر ،دانشگاهی،زندان و پادگان در جامعه دارند . وی با اشاره به کمبود تجهیزات و امکانات آموزشی در مراکز آموزشی اظهار داشت:برای ارائه آموزش مطلوب به متقاضیان جویای کار نیاز به حمایت شما مسئولین و دست اندرکاران می باشد. مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان نیز در این دیدار بحث خیرین مهارتی،جشنواره های مهارتی، کارآموزی در محیط واقعی کار،ایجاد مراکز جوارکارگاهی و بین کارگاهی برای بستری سازی آموزشهای مهارتی مطرح کرد. در ادامه این جلسه فرماندار شهرستان چرام ضمن قدردانی از مجموعه آموزش فنی و حرفه ای در استان و شهرستان بیان داشت:با توجه به اینکه در گذشته در سازمان زندانها و اقدامات تامینی همکاری آموزشی با مجموعه آموزش فنی و حرفه ای داشتیم و اطلاعات کافی در این زمینه وجود دارد. توفیقیان با اشاره به آگاهی رسانی به مردم جامعه در حوزه فعالیت های مهارت آموزی تاکید کرد:عدم آگاهی کافی جهت راهنکمایی کردن در گذشته جهت بستر سازی آموزشی ناکارآمد بوده و الان نیاز به تلاش می باشد تا مشاغل خدماتی ،نیاز های آموزشی هر منطقه را شناسایی و در دستور کار قرار گیرد تا بتوانیم آموزش هایی که منجر به اشتغال می باشند به افراد ارائه دهیم. در پایان این دیدار فرماندار شهرستان چرام قول همکاری و مساعدت در جهت اجرایی نمودن آموزش های فنی و حرفه ای در همه زمینهها را دادند.
![]() ![]() ![]() |
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر: | |